Skip links

Totul ar trebui făcut cât mai simplu posibil.

Dar nu mai simplu de atât!
Albert Einstein

Cine suntem

Suntem specialiști în conceperea și producerea de materiale publicitare. Din 2002 acumulăm experiență, creștem constant, ajungând astăzi un jucător important în piața de producție publicitară zonală.

Avem capacitatea de a oferi o gamă completă de servicii publicitare, fie că pornim de la o schiță, sau doar implementăm ceea ce echipa ta de marketing a gândit, suntem aici pentru a transforma în realitate machetele publicitare cele mai ambițioase.

Suntem preocupați de îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite și de diversificarea acestora, pentru a putea asigura clienților noștri cel mai înalt nivel de calitate dar și o paletă completă de posibilități de promovare a imaginii.

Nu ne dăm în spate de la nici o provocare, găsim soluții și oferim un final fericit ideilor tale!

Despre noi

Sufletul nu gândește niciodată fără o imagine.

Aristotel

Te putem ajuta cu

Fie că nu reușești să îți aduni ideile, sau nu știi de unde să începi, echipa noastră de graficieni îți stă la dispoziție.

Vino cu ideea ta sau lasă-te pe mâna noastră, cu siguranță vom ajunge la conceptul de care ai nevoie indiferent care este punctul de plecare.

Debităm o gamă largă de materiale, folosind, în funcție de tipul materialului, tehnologii de frezare, laser sau waterjet: plexiglass, forex, mase plastice, policarbonat compact, metale feroase și neferoase, aluminiu compozit, marmură/granit, spumă poliuretanică, sticlă și multe alte materiale. Ai un material pe care nu îl debitează nimeni? Contactează-ne, noi suntem soluția!

Fie că sunt de interior sau exterior, că ai nevoie de un poster sau vrei să îmbraci o clădire în imagini, îți stăm la dispoziție cu soluții.

Folosim materiale potrivite pentru fiecare situație, și oferim soluția optimă, așa că oprește-te din căutat, ai ajuns unde trebuie!

Totemul este borna zero a sediului tău, este un punct ce atrage atenția atât pietonilor cât și șoferilor datorită staturii impozante, dar și multitudinii de forme pe care poate să o îmbrace.

Vino să discutăm mai multe despre viitorul tău totem, avem soluții pentru tine fie că vrei un totem impozant cu materiale deosebite, fie unul foarte simplu.

O soluție mereu la îndemână pentru a scoate un text sau un logo în evidență este să îl scoți din plan!

Vrei să ai un logo elegant pe perete, acolo unde îți întâmpini clienții, sau vrei ca el să se vadă de când intri în oraș pe impozantul tău sediu? AVEM SOLUȚII!

Lumina este cel mai bun ambasador al urbanizării, nimic nu definește mai bine un oraș decât modul în care este iluminat.

Firma ta luminoasă poate deveni un punct de referință în oraș, iar noi putem face ca firma ta să se deosebească în lumina orașului.

Suntem un punct de referință în Brașov când vine vorba de colări de vehicule.
Cu o experiență vastă, și personal calificat, oferim soluții pentru orice vehicul, cu motor sau fără, cu roți sau elice, care merge pe uscat, pe apă sau zboară, nimic nu ne scoate din zona noastră de confort.

Confecționăm o gamă largă de panouri publicitare, de la panouri mici, de fațadă la panouri stradale de mari dimensiuni.

Echipa noastră își va folosi experiența pentru a vă oferi panoul dorit la prețuri competitive.

Personalizarea cu însemnele companiei este poate una din cele mai uzitate metode de a te face vizibil.

Fie că sunt obiecte pe care le faci cadou colaboratorilor, sau sunt echipamente de lucru ale angajaților, personalizarea este un mod accesibil de a face brand awareness.

Plăcuțele de semnalizare sunt necesare în orice domeniu ai activa, le întâlnim peste tot și fără ele ne-am orienta mai greu.

La noi le poți face în orice variantă, dintr-o vastă gamă de materiale și modele constructive.

Vitrina este locul prin care te privește clientul prima dată, şi de multe ori este punctul de la care pornește prima impresie a clientului tău.

Poate fi primul reper care poate face legătura afacerii tale cu viitori clienți, și nu ar trebui neglijată.

Hai să te ajutăm să faci o vitrină care să dea o impresie bună publicului pe care îl țintești.

Sunt un produs de top pe care îl furnizăm, implicând multă creativitate și soluții constructive diverse.

Aceste lucrări sunt complexe însă pot da rezultate remarcabile când vine vorba de a atrage clienți noi.

Fără deviere de la norme progresul nu este posibil.

Frank Zappa

Proces

Discutăm

Îți ascultăm nevoile, le discutăm, și cădem de acord asupra direcției de urmat.

Selectăm idei

Vii cu cerințele sau cu ideile tale, îți prezentăm viziunea noastră și selectam cea mai bună variantă.

Creăm design-ul

Ne apucăm de pus în imagini tot ce am discutat până la acest punct.

Selectăm materiale

Îți prezentăm materialele care se pretează la ceea ce vrei să faci și le alegem împreună pentru a ajunge la cea mai bună variantă pentru nevoile și bugetul tău.

Producem

Folosind materialele și designul alese punem în operă ceea ce ți-am prezentat până la acest punct.

Montăm

Punem în mișcare logistică de care dispunem și montăm întreaga gamă de produse pe care le-am creat.

Sărbătorim

Ne dăm un pas în spate, admirăm și sărbătorim încă un proiect cu final fericit.

Clienți