Skip links

Servicii

Grafică

Fie că nu reușești să îți aduni ideile, sau nu știi de unde să începi, echipa noastră de graficieni îți stă la dispoziție.
Vino cu ideea ta sau lasă-te pe mâna noastră, cu siguranță vom ajunge la conceptul de care ai nevoie indiferent care este punctul de plecare.

Debitări

Debităm o gamă largă de materiale, folosind, în funcție de tipul materialului, tehnologii de frezare, laser sau waterjet: plexiglass, forex, mase plastice, policarbonat compact, metale feroase și neferoase, aluminiu compozit, marmură/granit, spumă poliuretanică, sticlă și multe alte materiale. Ai un material pe care nu îl debitează nimeni? Contactează-ne, noi suntem soluția!

Printuri

Fie că sunt de interior sau exterior, că ai nevoie de un poster sau vrei să îmbraci o clădire în imagini, îți stăm la dispoziție cu soluții.
Folosim materiale potrivite pentru fiecare situație, și oferim soluția optimă, așa că oprește-te din căutat, ai ajuns unde trebuie!

Inscripționări vitrine

Vitrina este locul prin care te privește clientul prima dată, şi de multe ori este punctul de la care pornește prima impresie a clientului tău.
Poate fi primul reper care poate face legătura afacerii tale cu viitori clienți, și nu ar trebui neglijată.
Hai să te ajutăm să faci o vitrină care să dea o impresie bună publicului pe care îl țintești.

Totemuri

Totemul este borna zero a sediului tău, este un punct ce atrage atenția atât pietonilor cât și șoferilor datorită staturii impozante, dar și multitudinii de forme pe care poate să o îmbrace.
Vino să discutăm mai multe despre viitorul tău totem, avem soluții pentru tine fie că vrei un totem impozant cu materiale deosebite, fie unul foarte simplu.

Firme luminoase

Lumina este cel mai bun ambasador al urbanizării, nimic nu definește mai bine un oraș decât modul în care este iluminat.
Firma ta luminoasă poate deveni un punct de referință în oraș, iar noi putem face ca firma ta să se deosebească în lumina orașului.

Litere volumetrice

O soluție mereu la îndemână pentru a scoate un text sau un logo în evidență este să îl scoți din plan!
Vrei să ai un logo elegant pe perete, acolo unde îți întâmpini clienții, sau vrei ca el să se vadă de când intri în oraș pe impozantul tău sediu? AVEM SOLUȚII!

Inscripționări auto

Suntem un punct de referință în Brașov când vine vorba de colări de vehicule.
Cu o experiență vastă, și personal calificat, oferim soluții pentru orice vehicul, cu motor sau fără, cu roți sau elice, care merge pe uscat, pe apă sau zboară, nimic nu ne scoate din zona noastră de confort.

Confecții metalice

Confecționăm o gamă largă de panouri publicitare, de la panouri mici, de fațadă la panouri stradale de mari dimensiuni.
Echipa noastră își va folosi experiența pentru a vă oferi panoul dorit la prețuri competitive.

Personalizări

Personalizarea cu însemnele companiei este poate una din cele mai uzitate metode de a te face vizibil.
Fie că sunt obiecte pe care le faci cadou colaboratorilor, sau sunt echipamente de lucru ale angajaților, personalizarea este un mod accesibil de a face brand awareness.

Signalistică

Plăcuțele de semnalizare sunt necesare în orice domeniu ai activa, le întâlnim peste tot și fără ele ne-am orienta mai greu.
La noi le poți face în orice variantă, dintr-o vastă gamă de materiale și modele constructive.

Standuri expoziționale

Sunt un produs de top pe care îl furnizăm, implicând multă creativitate și soluții constructive diverse.
Aceste lucrări sunt complexe însă pot da rezultate remarcabile când vine vorba de a atrage clienți noi.